Tagliatelle al Pollo
- Soort gerecht:Diner
- Bereidingstijd:< 20-30 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Tagliatelle al Pollo
- Soort gerecht:Diner
- Bereidingstijd:< 20-30 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Als je even snel een lekkere pasta wilt maken is dit een toppertje. De kippendijen laat je lekker krokant worden en de saus heb je ook zo gemaakt.
Heerlijk recept voor even snel.
- Ingrediënten
- Instructies
Instructies
Snijd het sjalotje fijn. Bestrooi de kippendijen met wat zout/peper en eventueel wat chilipoeder/chilivlokken (voor een pittige twist). De asperges kun je ook in wat kleinere partjes snijden.
Breng alvast een pan met water aan de kook voor de tagliatelle.
Laat wat olijfolie warm worden in een pan en bak hierin de kippendijen gaar. Zelf bak ik ze altijd eerst op hoog vuur en daarna op wat lager (zodat het lekker krokant kan worden).
Fruit de sjalot aan in wat olijfolie en doe hier de groene asperges bij. Voeg na 3-4 minuten de doperwtjes toe.
Voeg daarna het flesje kookroom toe en laat de saus wat pruttelen. Proef tussendoor of je de saus al genoeg op smaak vindt (anders kun je nog wat zout/peper/chili toevoegen.)
Doe ondertussen de tagliatelle in het kokende water, de kippendijen zijn ondertussen gaar. Dus deze kunnen uitgezet worden.
Zodra de tagliatelle na een paar minuten koken gaar is, gooi ik dit met nog wat kookvocht bij de saus.
Even goed mengen op smaak brengen met wat parmezaanse kaas en serveer met de kippendijen.
Ingrediënten
-
1
sjalot
-
250 gr
kippendijen
-
200 gr
diepvries doperwten
-
pakje
groene asperges
-
250 gr (1 verpakking 2 pers.)
verse tagliatelle
-
flesje
kookroom
-
op gevoel/smaak
parmezaanse kaas
-
op gevoel/smaak
zout/peper
-
scheutje
olijfolie