Spinazie orzo salade met warme geitenkaas, courgette en honing-balsamico-mosterd dressing
- Soort gerecht:Lunch, Diner
- Bereidingstijd:< 20-30 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Spinazie orzo salade met warme geitenkaas, courgette en honing-balsamico-mosterd dressing
- Soort gerecht:Lunch, Diner
- Bereidingstijd:< 20-30 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Lekker als lunch of als avondeten. Staat zo op tafel en zit boordevol smaak.
- Ingrediënten
- Instructies
Instructies
Kook de orzo zoals aangegeven op de verpakking. Verwarm de oven alvast voor op 160 graden.
Rode ui in dunne ringen snijden, courgette in klein blokjes.
Spoel de orzo af met koud water of laat deze afkoelen zodra het gekookt is.
Bak de courgette met wat olijfolie, zout, peper en chilivlokken.
Als de oven warm is geitenkaas erin tot deze een beetje gaat verkleuren of wat gaat lopen.
Meng alle ingredienten voor de dressing: olijfolie, balsamico, mosterd, honing, citroensap, zout en peper door elkaar heen en zet opzij.
Meng de orzo met de courgette, spinazie en de dressing in een mengkom.
Schep wat op de borden en bestrooi daarna met de rode ui, cranberries en pecannoten.
Top af met wat rucola, de geitenkaas en nog wat extra balsamico.
Eet smakelijk.
Ingrediënten
-
200 gram
Verse spinazie
-
Een pak
Orzo
-
1
Courgette
-
1
Rode ui
-
Pakje
Geitenkaas
-
Handje vol
Cranberries
-
Handje vol
Pecannoten
-
Beetje
Rucola
-
6 el
Olijfolie
-
3 el
Balsamico
-
1 el
Mosterd
-
1 el
Honing
-
Naar smaak
Citroensap, zout en peper