Shrimp en coquille pasta
- Soort gerecht:Diner
- Bereidingstijd:30-60 min
- Moeilijkheidsgraad:Niet te lastig
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Shrimp en coquille pasta
- Soort gerecht:Diner
- Bereidingstijd:30-60 min
- Moeilijkheidsgraad:Niet te lastig
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Een topgerecht nu de lente weer in zicht is, lekker met een glaasje witte wijn. Pasta’s met vis zijn altijd mijn favoriet al geweest en wat deze pasta ook zo lekker maakt is de volle/romige saus.
Een heerlijk spaghetti recept wat je zo in elkaar flanst.
- Ingrediënten
- Instructies
Instructies
Snijd de sjalot, knoflook en rode peper fijn. Breng alvast water aan de kook voor de spaghetti, fruit de sjalot/knoflook/rode peper aan. Doe er na een paar minuten de cherrytomaten bij.
Laat de tomaatjes 10 minuten op een zacht vuurtje pruttelen en doe er daarna de tomatenpuree en water bij. Doe er wat zout/peper/peterselie bij en laat dit 10-15 minuten inkoken.
Doe na het inkoken van de saus, de spaghetti in het kokende water. Warm daarna wat olijfolie op in een pan om hier vervolgens de gambas en coquilles in te bakken.
Giet de spaghetti af, doe er wat olijfolie bij. Serveer de pasta met de tomatensaus en gambas/coquilles. En doe er na smaak de bosui, rucola en parmezaanse kaas bij.
Ingrediënten
-
1
Sjalot
-
1
Knoflookteen
-
1
Rode peper
-
4
Coquilles
-
10-12
Gambas
-
Blikje
Tomatenpuree
-
Twee handjes
Cherrytomaten
-
Geraspte
Parmezaanse kaas
-
150 gr
Spaghetti
-
2 takjes
Bosui
-
Twee handjes
Rucola
-
1 glas
Water
-
Op gevoel/smaak
Zout/Peper
-
Scheutje
Olijfolie