Broodje brie met prosciutto, komkommer en vijgenchutney
- Soort gerecht:Lunch
- Bereidingstijd:< 20-30 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Broodje brie met prosciutto, komkommer en vijgenchutney
- Soort gerecht:Lunch
- Bereidingstijd:< 20-30 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Een lekker broodje voor even snel tussendoor. De combinatie van de zoute prosciutto, romige brie en zoete vijgenchutney gaan echt erg goed met elkaar samen!
- Ingrediënten
- Instructies
Instructies
Verwarm de oven alvast voor op 220 graden en doe de ciabatta’s hier een paar minuten in. Snijd de brie/komkommer in plakjes en bak de pijnboompitjes in een pannetje bruin.
Haal de ciabatta’s eruit en snijd ze door de midden. Smeer op de onderkant de vijgenchutney, beleg hier op de plakjes brie en de prosciutto. Doe nog even een paar minuten in de oven zodat de brie warm kan worden en een beetje zal smelten.
Leg er vervolgens wat plakjes komkommer en wat veldsla op. En garneer af met de pijnboompitjes.
Eetsmakelijk!
Bron/Inspiratie: recept van miljuschka.nl
Ingrediënten
-
2
Ciabatta broodjes
-
125/150 gr
Brie
-
4 plakjes
Prosciutto
-
12/14 plakjes
Komkommer
-
Handje
Veldsla
-
Handje
Pijnboompitjes
-
Potje
Vijgenchutney