Pizza met zalm, courgette en kewpie mayonaise
- Soort gerecht:Hoofdgerecht
- Bereidingstijd:30-60 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Pizza met zalm, courgette en kewpie mayonaise
- Soort gerecht:Hoofdgerecht
- Bereidingstijd:30-60 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Een super makkelijk gerecht, perfect voor als je geen zin hebt om te koken of voor op de zondag-avond.
Om de pizza wat spicy te maken kun je nog wat rode chili vlokken toevoegen.
- Ingrediënten
- Instructies
Instructies
Snijd de courgette in dunne plakjes en bak dit in wat olijfolie met peper en zout gaar. Bak de pijnboompitjes tot deze bruin zijn.
Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
Rol het pizzadeeg uit en besmeer met de creme fraiche en strooi wat kaas eroverheen.
Verdeel de gerookte zalm en courgette over de pizza.
Top de pizza af met de kappertjes en doe in de voorverwarmde oven voor 15-20 minuten.
Haal de pizza uit de oven en garneer met de pijnboompitjes, rucola en kewpie mayonaise.
Eetsmakelijk!
Ingrediënten
-
1 rol
vers pizzadeeg
-
Halve
courgette
-
150 gr
gerookte zalm
-
Bakje
creme fraiche
-
Handje
pijnboompitjes
-
Handje
rucola
-
Op smaak
geraspte kaas
-
Op smaak
kewpie mayonaise
-
Op smaak
kappertjes