in Hotel The Dylan in Amsterdam - Geplaatst op: 30-05-2022
Aperitief - Cava, nootjes en olijven
Recaredo Brut Nature Gran Reserva 2016, Cava Corpinnat
Eerste gang - Zeebrasem, blauwe druif, amandel en citroen
De zoetheid van de druif, zuurtje van de citroen en de versheid van de vis combineren allemaal erg goed bij elkaar. Een goede start van de high wine!
Tweede gang - Kabeljauw, parelgort, artisjok en limoen
Wederom een visgerecht; mooi stukje kabeljauw met een lekkere beurre blanc. De parelgort met artisjok maakt het gerecht net iets steviger.
Derde gang - Hoender, gnocchi, groene asperges en morillesaus
De romige morillesaus ging heel goed bij de hoender die zelf wat minder heftig van smaak is. En in combinatie met de verse morille en groene asperges al met al een erg lekker gerechtje.
Vierde gang - Geroosterde ananas, kokos en limoenijs
Het dessert was ik iets minder fan van: de ananas vond ik wel lekker maar ik ben geen fan van kokos. Het limoenijs was wel weer lekker bij de gekarameliseerde ananas.