Garnalen taco’s met avocado en rode kool salade
- Soort gerecht:Diner
- Bereidingstijd:< 20-30 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
Garnalen taco’s met avocado en rode kool salade
- Soort gerecht:Diner
- Bereidingstijd:< 20-30 min
- Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
- Aantal personen:2
- Terug naar overzicht
- Ingrediënten
- Instructies
Instructies
Laat de gamba’s ontdooien en pel indien nodig. Snijd de avocado en tomaten alvast in blokjes en mix dit in een kom met elkaar. Breng op smaak met peper, zout, chilivlokken en limoenrasp & sap.
Als de rode kool nog niet gesneden is (kun je gesneden kopen), dan moet dat ook nog even gedaan worden. En deze kun je dan mixen met een eetlepel zure room, wat limoensap en zout/peper.
De koriander kun je ook alvast fijnsnijden.
Bak de gamba’s met wat olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Zet deze vervolgens apart.
Warm de tortilla’s op in een pan.
Zet alles op tafel en maak je eigen taco zoals je deze lekker vindt. 🙂
Eetsmakelijk!
Ingrediënten
-
+/- 25
garnalen (diepvries, ontdooid)
-
6 tot 8
zachte taco's/tortilla's
-
150 gr
rode kool (gesneden)
-
Bakje
zure room
-
1
avocado
-
3/4
roma tomaten
-
Op smaak
zout/peper/rode chili vlokken
-
2 partjes
limoen
-
Handje gesneden
koriander